Termeni și condiții

 

TERMENI DE UTILIZARE

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Termenii de utilizare prezentați. Acesti termeni de utilizare pot fi modificați de către UNIVERSUM APPS SRL, organizatorul evenimentelor găzduite de Event Park, in orice moment, la discretia sa.

Va rugăm sa consultati acest site, www.eventpark.ro in mod regulat.

 

TERMENI SI CONDITII

Evenimentele găzduite de Event Park, organizate în Snagov, Ilfov, Romania, sunt organizate de către UNIVERSUM APPS SRL. Toate referirile ulterioare la evenimente din acest document, vor fi făcute de către organizatorul legal, UNIVERSUM APPS SRL.

Acest document stabilește termenii si condițiile dintre UNIVERSUM APPS SRL si dumneavoastră,  când achiziționați un bilet, vă înregistrați pentru orice eveniment sau conferință, vă abonați la newsletter sau participati la un chestionar organizat de catre UNIVERSUM APPS SRL. Prin achiziționarea unul bilet, inregistrarea pentru un eveniment sau conferință organizată de către UNIVERSUM APPS SRL sau completarea unui chestionar sunteți de acord să se conformeze și respecte acesti termeni și condiții. Ar trebui să citiți cu atentie acest document. UNIVERSUM APPS SRL își rezervă drepturile de a schimba acești termeni și condiții în orice moment. Orice termeni și condiții modificate vor fi postate pe site-ul: www.eventpark.ro.

 

DECLARATIA DE CONSIMTAMANT

Prin prezenta îmi dau acordul pentru UNIVERSUM APPS SRL pentru a colecta, procesa și utiliza

datele mele personale în scopul achiziționării biletului meu și pentru orice altă utilizare la care am consimțit.

 

1. ACHIZITIONAREA BILETELOR

Prin prezenta îmi dau consimțământul pentru datele obligatorii și voluntare colectate de la mine cu scopul de a vinde și / sau înregistra biletele vândute de UNIVERSUM APPS SRL, așa cum este

specificat pe paginile website dedicate înregistrării la evenimentele organizate de către UNIVERSUM APPS SRL. In continuare, imi dau permisiunea ca datele mele sa fie salvate. Confirm că voi putea oferi UNIVERSUM APPS SRL un interval de timp rezonabil pentru a-mi elimina detaliile în orice moment voi decide ca nu mai doresc să fie stocate. Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu această politică a Regulamentului General de Protecția Datelor și Declarația de Consimțământ și vor fi păstrate în scopul vânzării de bilete de evenimente. În cazul în care doriți ca datele dvs. să fie eliminate trebuie să trimiteți o solicitare in scris către UNIVERSUM APPS SRL.

Cererile vor fi procesate într-o perioadă de 30 de zile după ce email-ul a fost trimis către

contact@lagoo.ro .

Toate prețurile biletelor sunt afișate în RON cu tva inclus. Facturile sau biletele vor fi eliberate în lei.

Confirmarea înscrierii pentru oricare dintre evenimentele organizate de UNIVERSUM APPS SRL va fi trimisa prin e-mail de catre UNIVERSUM APPS SRL, după ce plata integral a fost primită.

Acest e-mail va avea, de asemenea, factura fiscală atașată sau bilet atasat in functie de eveniment si specificul lui. Toate biletele electronice sau facturile fiscale vor fi trimise

numai prin e-mail prin intermediul software-ului automat conform legilor din România.

 

2. INREGISTRAREA BILETELOR

Prin prezenta imi dau consimțământul pentru UNIVERSUM APPS SRL de a utiliza în scopul procesării înregistrării biletului gratuit sau în alt mod, datele obligatorii și orice alte date voluntare am oferit în momentul înregistrării unui bilet de intrare pe platforma de emitere a biletelor la evenimentele organizate de UNIVERSUM APPS SRL.

Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în

conformitate cu politica Regulamentului General de Protecția Datelor și Declarația de Consimțământ și vor fi păstrate în acest scop.

 

3. SONDAJ ONLINE

Prin prezenta imi dau acordul pentru Universum Apps SRL pentru a stoca orice informație

voluntară pot oferi în cursul participării la un sondaj on-line. Am luat la cunoștință și accept că datele mele vor fi folosite în scopuri comerciale, în conformitate cu politica Regulamentului General de Protecția Datelor și Declarația de Consimțământ și vor fi păstrate și depozitate în acest scop.

 

4. UTILIZAREA DATELOR PERSONALE IN SCOPURI PUBLICITARE

UNIVERSUM APPS SRL nu va vinde si nici nu va oferi numele, adresa, adresa de e-mail, informațiile cărții de credit sau informații personale unei terțe părți fără permisiunea dumneavoastră.

Prin înregistrarea la evenimentele organizate de Universum Apps SRL, sunteți de acord că profilul dvs. va fi vizibil în www.eventpark.ro – platforma care facilitează comunicarea, mesajele și întâlnirile de afaceri care au loc înaintea, pe parcursul și după eveniment. Veți putea contacta si fi contactat prin e-mail de către partenerii la evenimentul la care v-ati înregistrat. Decizia acceptării acestor invitații vor fi la discreția dumneavoastră.

Îmi dau acordul pentru UNIVERSUM APPS SRL de a stoca următoarele tipuri de date ale profilului meu pentru scopuri interne:

 • Date obligatorii și voluntare colectate în momentul achiziționării biletelor, așa cum sunt solicitate pe paginile website dedicate înregistrării la evenimentele organizate de UNIVERSUM APPS SRL.
 • Date obligatorii și voluntare colectate în momentul înregistrării unui bilet de intrare gratuită, precum și data înregistrării biletului.
 • Informații oferite voluntar atunci când particip la sondaje online.
 • Sunt de acord ca UNIVERSUM APPS SRL să analizeze și să utilizeze datele mele cu scopul de a mi se comunica unele mesaje promoționale pe teme și produse relevante în legătură cu evenimentele si promoțiile UNIVERSUM APPS SRL .
 • Accept ca UNIVERSUM APPS SRL sa mă contacteze prin SMS-uri si prin telefon în legătură cu evenimentele pentru care am achiziționat un bilet sau care ar putea fi de interes pentru mine.
 • Sunt de acord ca UNIVERSUM APPS SRL sa mă contacteze prin email in legătura cu evenimentele pe care UNIVERSUM APPS SRL le organizează, si pentru care am achiziționat un bilet sau care ar putea fi de interes pentru mine.
 • In plus, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal sa fie folosite la analiza matematică și statistică în scopuri publicitare (notare).
 • De asemenea, îmi dau consimțământul pentru ca datele mele să fie actualizate și completate cu date suplimentare. Îmi dau consimțământul pentru UNIVERSUM APPS SRL sa colecteze date referitoare la mine din surse care aparțin domeniului public și sa le salveze pe acestea, împreună cu datele mele personale care sunt deja sub controlul UNIVERSUM APPS SRL. Imi dau consimțământul pentru UNIVERSUM APPS SRL sa analizeze aceste date recent colectate, împreună cu datele deja sub controlul lor și sa le utilizeze în scopul mesajelor de publicitate direcționate către mine pe teme și produse relevante în legătură cu târgurile comerciale, conferințe, summit-uri, workshopuri si expoziții și/ sau companii expozante la evenimentele organizate de UNIVERSUM APPS SRL, care ar putea fi de interes pentru mine.
 • Îmi dau consimțământul că pot fi fotografiat sau filmat de fotograful și / sau cameramanul oficial al UNIVERSUM APPS SRL si sunt de acord ca imaginea mea să fie folosită în materiale promoționale de către UNIVERSUM APPS SRL și de partenerii săi.
 • Îmi dau consimțământul ca informațiile completate in formularul de înregistrare la evenimentele organizate de UNIVERSUM APPS SRL la care m-am înregistrat sa fie transmise partenerilor/expozantilor evenimentului ce îmi vor scana badge-ul de acces cu permisiunea mea, in urma interacțiunii cu aceștia.

 

5. INFORMATII PERSONALE

Atunci când informațiile personale (de exemplu, numele, adresa de e-mail, adresa de lucru,

numere de telefon, funcția si compania, precum și alte informații de contact) sunt furnizate prin intermediul site-urilor evenimentelor organizate de UNIVERSUM APPS SRL sau direct către UNIVERSUM APPS SRL prin e-mail, dau acordul UNIVERSUM APPS SRL pentru:

 • Prelucrarea si administrarea datelor cu caracter personal pentru a efectua toate acțiunile necesare influențării cererilor si instrucțiunilor tale.
 • Menținerea unui registru de comunicații de intrare și de ieșire (de exemplu, e-mail) pentru a procesa datele personale așa cum se arată în această declarație de confidențialitate.
 • UNIVERSUM APPS SRL poate colecta, de asemenea, următoarele informații despre dvs: Informațiile pe care le furnizezi prin completarea formularelor de pe site-ul nostru;
 1. Numele și adresa plată;
 2. Adresa de e-mail și numărul de telefon;
 3. Card de credit, card de debit sau alte informații bancare;
 4. Data de naștere;
 5. Numărul de identificare fiscală sau numărul de TVA (dacă este cazul).

Dacă ne contactați putem păstra o evidență a corespondenței. Informațiile pe care le primim de la agențiile de referințe de creditași de detectare a fraudelor sau a altor părți terțe le putem utiliza pentru a verifica informațiile dumneavoastră. Este posibil să vă rugăm să completați chestionare în scopuri de cercetare, cu toate că nu trebuie neapărat să răspundeți la ele. UNIVERSUM APPS SRL poate sa păstreze si preferințele dvs. personale legate de evenimente și informațiile pe care le împărtășiți cu noi cu acordul dumneavoastră prin intermediul unor terțe părți, cum ar fi corespondența Facebook, marturii, fotografii, blog-uri, scrieri, studii de satisfacție a clienților sau de servicii de comunicații pentru clienți, care s-ar putea să ni le trimiteți.

 

6. DREPTUL LA ACCES

Aveți dreptul de a primi o copie pentru datele dumneavoastră personale deținute de UNIVERSUM  APPS SRL, în conformitate cu Actele de Protecție a Datelor sub rezerva anumitor excepții.

Solicitările de o copie a datelor personale pot fi trimise prin email la contact@lagoo.ro .

 

7. DREPTUL LA RECTIFICARE SAU STERGERE

În cazul în care UNIVERSUM APPS SRL deține informații incorecte despre dvs. care au fost

prezentate inițial de către dumneavoastră prin intermediul site-ului, aveți dreptul de a avea datele modificate. În plus, aveți dreptul de a avea orice informații pe care le-ați trimis la noi prin intermediul site-ului șterse. Pentru a solicita dreptul la rectificare și / sau ștergere vă rugăm să trimiteți cererea dvs. la contact@lagoo.ro . De asemenea, puteti sa va dezabonați de la newsletterele noastre apăsând butonul de dezabonare inclus in newsletter sau puteți solicita ca informațiile despre dvs sa fie șterse din baza noastră de date, apelând unul dintre numerele de telefon: 40728 594 815.

Cererile trebuie să includă:

 • Numele si adresa dvs.
 • descriere specifica a datelor care doriți sa fie rectificate

Vă rugăm să rețineți că pentru UNIVERSUM APPS SRL nu este necesar sa rectifice sau sa șteargă datele dvs. în cazul în care acest lucru v-ar împiedica respectarea obligațiilor contractuale la UNIVERSUM APPS SRL sau în cazul în care este necesar ca UNIVERSUM APPS SRL sa proceseze (inclusiv sa retina) datele personale pentru un scop legal în conformitate cu actele privind protecția datelor.

 

8. SIGURANTA

Siguranța informațiilor personale este importantă pentru noi. Cu toate acestea, nici o metodă de transmitere prin internet, sau orice modalitate de transmitere electronică, nu este 100% sigura.

Prin urmare, în timp ce noi ne străduim sa utilizam mijloace acceptabile comercial pentru a proteja informațiile dvs. personale, UNIVERSUM APPS SRL  nu poate garanta securitatea absolute in caz de hazard. Atunci când introduceți informații sensibile (cum ar fi numărul de card de credit) pe formularele noastre de înregistrare sau de ordine, noi vom cripta aceste informații.

UNIVERSUM APPS SRL își rezervă dreptul de a modifica această politică de Regulament General de Protecția Datelor și declarația de consimțământ în orice moment. Toate modificările vor fi

postate pe pagina de start și în alte locuri pe care noi le considerăm adecvate, astfel încât să fiți înștiințați de schimbările apărute.

 

9. RESTITUIRE ȘI POLITICA DE ANULARE

Toate achizițiile de bilete pentru conferințe și evenimente sunt nerambursabile în integralitatea lor. Biletul tău rămâne proprietatea UNIVERSUM APPS SRL si este o licență personal revocabilă, care poate fi retrasă, iar admiterea refuză în orice moment, rambursarea prețului de înregistrare tipărit.

În cazul puțin probabil al anulării unei conferințe sau a unui eveniment, răspunderea UNIVERSUM APPS SRL este limitată la împărțirea taxelor de înregistrare plătite care rămân după ce cărțile de credit si procesul de plata a pachetelor de acces au fost efectuate si deduse.

Este strict interzis pentru orice companie, organizație sau participant să încerce să găzduiască sau să organizeze orice eveniment împreună cu, adiacent la sau tinzând să fie legat de evenimentele organizate de UNIVERSUM APPS SRL sau filialele sale, fără permisiunea prealabilă și cooperarea UNIVERSUM APPS SRL.

În cazul încălcării acestor termeni biletele cumpărate de către organizator și filialele acestora vor fi prestate nule, fără restituire, iar UNIVERSUM APPS SRL poate beneficia, de asemenea, de daune. Biletele cumpărate sunt pentru uz personal sau pentru compania dvs. și nu trebuie să fie revândute sau transferate în scopuri comerciale, în nici un caz, inclusiv utilizarea ca parte a oricărei promovări sau competiții. În cazul în care a existat o re-vânzare sau tentativă de revânzare de bilete (sau orice altă încălcare a acestui termen), ne rezervăm dreptul de a anula  biletele cu pricina, cu efect imediat.

Ne rezervam dreptul de a anula orice achiziție de bilet făcută de către orice persoană sau organizație pe care am considerat-o în mod rezonabil ca ar putea fi asociată cu un broker de bilete.

UNIVERSUM APPS SRL își rezervă dreptul de a refuza accesul la orice eveniment sau conferință

persoanelor care prezintă orice comportament pe care îl consideră inacceptabil, sau pentru încălcarea termenilor și condițiilor.

UNIVERSUM APPS SRL nu va fi responsabil pentru biletele care sunt pierdute sau furate.

Utilizarea neautorizată a echipamentelor fotografice și de înregistrare video la evenimente și  conferințe este interzisă. Vă oferiți consimțământul să se filmeze și înregistreze participanții la orice   eveniment sau conferință Universum Expo SRL nu va fi răspunzator pentru nici un prejudiciu de  pierdere sau deteriorare a oricărei persoane sau a proprietății din orice cauză (cu excepția decesului  sau vătămării corporale ca urmare a neglijenței UNIVERSUM APPS SRL sau pentru orice alt tip de răspundere care nu poate prin lege să fie exclusă sau limitată).

Schimbările de nume solicitate for fi efectuate în mod gratuit până la 30 de zile înainte de începerea evenimentului. Nici o schimbare de nume nu va fi efectuată cu 7 zile înainte de începerea  evenimentului, iar drepturile asupra biletului de acces achiziționat vor fi pierdute. Pentru întrebări legate de înregistrare sau pentru asistență cu privire la orice probleme de

înregistrare, vă rugăm să ne contactați la contact@lagoo.ro.

 

10. POLITICA DE ANULARE, AMANARE SAU SUBSTITUIRE A EVENIMENTULUI

Universum Expo SRL nu este responsabil pentru eventualele pierderi sau daune ca urmare a

unei substituții, modificări, anulari sau amânări a unui eveniment. UNIVERSUM APPS SRL nu își asumă nici o răspundere în circumstanțele în care un eveniment este anulat, reprogramat sau  amânat din cauza unui fenomen natural neprevăzut sau orice alt fenomen care face desfășurarea  unui eveniment imposibilă, ilegală sau impracticabilă. Pentru scopurile acestei clauze, un fenomen  neprevăzut va include, dar nu se limitează la: război, incendii, greve, condiții meteorologice extreme sau alte situații de urgență.

Vă rugăm să rețineți că în timp ce subiectele sunt confirmate în momentul publicării,

circumstanțe independente de voința organizatorilor ar putea necesita substituții, modificări sau anulări subiectelor. Ca atare, UNIVERSUM APPS SRL iși rezervă dreptul de a schimba / modifica / temele promovate, dacă este necesar, fără nicio  responsabilitate din partea dvs. de nici un fel. Orice

substituții sau modificări vor fi actualizate pe pagina noastră de web cât mai curând posibil. Odată ce o tranzacție de cumpărare a fost finalizată cu succes, biletele sunt trimise într-o copie în format electronic prin e-mail la adresa de e-mail dată de către cumpărător. Pentru anumite tipuri de bilete, poate fi necesară se completeze informațiile solicitate – cum ar fi numele participantului – înainte de a putea fi eliberate biletele. Biletul acționează ca o chitanță pentru tranzacție și poate fi utilizat pentru a răscumpăra intrarea la evenimentul listat pe bilet. Un bilet imprimat pe hârtie sau un bilet electronic care detaliază numărul de referință poate fi utilizat pentru înregistrarea la eveniment.

Legea română reglementează acești termini și condiții și orice contestație/conflict este supus/a jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

 

11. CONTACTAȚI-NE

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică sau modul în care îl operează,

vă rugăm să contactați:

SC UNIVERSUM APPS SRL SRL

Nr. De la Registrul Comerțului.: J40/5242/2018

Cod TVA: RO39199686

Adresa: București, Pitar Moș Nr. 6, etajul 6

Email: contact@lagoo.ro

Telefon: 0728594815